Grisbulka och överätning

 Picture

Grisbulka/Överät inte

Gainomax är med allt sitt socker i sig ungefär som godis. Många verkar tro att det är okej att vräka i sig godis under bulken eller när man försöker gå upp i vikt. Att man kan ha som ursäkt till att vräka i sig hamburgare och pizza att det är lugnt efter jag bulkar och det kommer att omvandlas till muskler ändå. Känner du igen detta?
Det är varken ändåmålsenligt eller särskilt hälsosamt utan mer som en bortförklaring till varför du inte klarar av att sköta din kost ordentligt. Under bulken eller när du bara vill gå upp i vikt så kan det vara okej att skämma bort sig lite mer med en chokladbit här och där men du kan inte vräka i dig skräpmat, läsk och godis med bortförklaringen att du bulkar för det kommer din kropp att få ta smällen av. Maten under bulken är lika viktig som under deffen

Se till att äta nyttigt kaloririk mat och fyll ut med lite nötter och annat gott samt kläm i dig en gainer efter träningen så ska du se att resultaten kommer, försök inte att gå upp flera kilo på bara några veckor för de kilona kommer att lägga sig som fett. Kroppens förmåga att bygga muskler är väldigt begränsad medn kroppens förmåga att lägga på sig fett är nästintill obegränsad.  Så försök inte att lura andra att dina dåliga matvanor bara är ett led i bulken eftersom du bara kommer att lura dig själv. 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.